מיצמוץ עיניים עם סיבוב אישונים

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

07/01/2004 | 15:06 | מאת: doron

שלום לבני בן כ 9 - בעיה בחודש האחרון שבזמן מיצמוץ האישונים מסתובבים - אך לא בכל מיצמוץ - באופן אקראי. יש לציין שהילד לא מרגיש בכך רופא עיניים נתן טיפות סטואידיות - עושה רושם שזה שיפר מעט אך התופעה חזרה . התור לנירולוג ילדים הקרוב ביותר בעוד כ 5 חודשים. התופעה מטרידה - א. מה התופעה /מחלה ומה עושים ? ב. האם ניתן להגיע אליך לבדיקה דרך קופ"ח מכבי או דרך חברת ביטוח ? ואם לא מה הפרוצדורה להיבדק על ידך? מודה לך מראש

14/01/2004 | 08:50 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לdoron שלום קרוב לודאי שמדובר ב"טיק", (תנועה אוטומטית החוזרת על עצמה), ואם אכן כך, לא מסוכן ויחלוף לבד תוך מספר שבועות. כל זה בתנאי שבדיקת העיניים המלאה כולל תשבורת בהרחבה תקינה לחלוטין. בביקור אצלי אתה מקבל החזר מכל הביטוחים המשלימים (אני מנהל יחידה בבית חולים). תוכל לברר עם יפה ב 7660866- 09. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה