עפעף נפוח לאדום לילד בן שנתיים

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

26/08/2019 | 12:44 | מאת: ירדן

שלום, הבן שלי בן שנתיים. לפני כארבעה ימים הבחנתי בבליטה קטנה נקודתית בעפעף. ללא אודם. אחרי כשלושה ימים העפעף אדום ונפוח ונראה שעדיין יש את הבליטה. הוא לא מראה סימנים של אי נוחות או כאב ואין הפרשות. את הבליטה ראיתי במהלך טיסה וכעת אנחנו בחו"ל בטיול לכן עדיין לא ניגשנו לרופא ומכאן השאלה שלי כאן - האם יש צורך לפנות בדחיפות לרופא כאן ? האם יש משהו אחר שיכול להקל על האודם והנפיחות.

28/08/2019 | 19:03 | מאת: ד"ר פרילינג

שלום רב על פי התיאור הרושם שמדובר בשעורה אך כמובן שלא ניתן לתת אבחבמידה ועדין נות ללא בדיקה ולכן במידה ומחמיר כדאי להתיעץ עם רופא בהצלחה

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה