סימנים לקוצר ראייה כשהראייה טובה ומניעת קוצר ראייה

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

16/07/2019 | 21:59 | מאת: מיקה

ילדי בן 6 וחצי. בבדיקת ראייה כולל הרחבת אישונים, הרופא אמר שהראייה כרגע 6-6 והמספר הוא אפס, אבל הוא רואה סימנים להתפתחות קוצר ראייה ואמר לחזור אליו בעוד חצי שנה. איזה סימנים הוא רואה אם עכשיו הראייה מושלמת? (חוץ מגורם הסיכון שלי יש משקפיים עם מספר גבוה). האם אפשר לעשות משהו כדי להימנע מלהגיע לקוצר ראייה?

21/07/2019 | 08:55 | מאת: ד"ר פרילינג

שלום רב מכין שהמספר אפס יש אפשרות שאט אט יהפוך לקצר רואי כרגע לא ניתן לעשות מאום וגם אין צורך מלבד בהמשך מעקב בהצלחה

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה