ממצא בבדיקת עיניים- עצב הראייה

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

15/07/2019 | 13:10 | מאת: כלנית

ילד שלי היה בבדיקת עיניים שגרתית ושם התגלה שיש לו "דיסקה מוטית, גבול מטושטש והרמה נזלית". הרופאה ציינה שיש משהו בעצב הראייה. שלחה לבדיקות OCT ואולטראסאונד. בינתיים דיברתי עם מישהי אחרת שטענה שהיא היתה אמורה לשלוח את הילד גם להדמיה ונוירולוג ושהיא מתפלאת שהרופאה לא נהגה כך. השאלה אם זה תקין. גם הבדיקות לוקחות זמן. יש לציין שהילד עשה בעבר בדיקות ראייה והכל היה תקין אז בבדיקות.

21/07/2019 | 08:51 | מאת: ד"ר פרילינג

שלום רב קשה לשפוט לפי התיאור מה מראה העצב ולכן קשה לתת חוות דעת לגבי הבדיקות הדרושות השלב הראשון הוא אכן OCT I u/s cvmkjv

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה