החזר לבן בעין בצילום

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

23/01/2019 | 11:20 | מאת: אורי

שלום! כשאני מצלמת את בתי בת ה4 חודשים עם פלאש יש החזר לבן לפעמים מ2 העיניים ולפעמים מאחת. פעמים רבות גם יש החזר אדום רגיל משתיהן. היינו אצל רופא עיניים ילדים שבדק עם הרחבת אישונים ואמר שהכל בסדר. עדיין בצילום מופיעים החזרים לבנים (לא בעקביות). מצורפות תמונות עם הלבן ועם האדום. מה עליי לעשות? ביקורת נוספת?

01/02/2019 | 19:42 | מאת: ד"ר פרילינג רונית

שלום רב במידה ונשללה עכירות בעדשה והקרקעית תקינה אזי כנראה שזוית הצילום גורמת לתופעה.בברכה ד"ר פרילינג

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה