ניתוח לתסמונת דויין- תיקון מנח ראש

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

20/01/2019 | 20:06 | מאת: תום

שלום. לבני בן ה-3 יש סינדרום דווין עם הטיית ראש של 20%. הייתי אצל שני רופאים, שניהם בדקו את בני והמליצו לי לנתח. יש לי כמה שאלות: 1. האם אפשר להמנע מניתוח ע"י תרגילים לשיפור מנח הראש? 2. מהם הסיכונים בניתוח שכזה? אני ממש חוששת מזה. 3. מהם ההשלכות במידה ואני לא אנתח? 4. מכירים מנתח מומלץ שעשה זאת יותר מספר רב של פעמים? תודה

לקריאה נוספת והעמקה
22/01/2019 | 15:27 | מאת: תום

ובאיזה גיל כדאי לנתח ? בני בן 3, האם כדאי לחכות עם זה ?

שלום רב כאשר הטיית הראש הינה משמעותית ההמלצה הינה לנתח.לא קימיים תרגילים לשיפור ההטיה ההחלטה באיזה גיל לנתח תלויה בגודל ההטייה והאם קיימת החמרה בברכה ד"ר פרילינג

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה