פזילה פנימה לאחרי ניתוח לייזר

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

31/12/2018 | 12:43 | מאת: מתן

היי, בגיל ההתבגרות עברתי ניתוח לתיקון פזילה וגם היה לי משקפיים מגיל קטן (פזילה בעין שמאל שהולכת פנימה לכיוון האף) וזה עבר לי, אבל משהו מוזר אחרי תקופה של פחות משנה המשקפיים החזירו לי את הפזילה, אם הייתי בלי משקפיים לא הרגשתי שום פזילה וגם על הפנים לא ראו שום פזילה, אוקיי היום אני כמעט בן 22 ולפני שלוש חודשים עברתי ניתוח לייזר באמריקן לייזר וחזרה לי הפזילה הזו בעין שמאל, משהו ממש מוזר לי, שלא הייתי רואה טוב (כלומר ברגעים שלא שמתי משקפיים) לא הייתי רואה פזילה אבל מתי שאני רואה טוב (חד וברור, גם עם המשקפיים בעבר וגם אחרי הניתוח לייזר) זה מין פאק כזה או קללה שמתי שאני רואה חד וברור אז יש פתאום חסרון ויהיה לי פזילה ?? אני משתגע מזה אני רואה עכשיו טוב אחרי ניתוח אבל רואה בפזילה אז זה לא שווה כלום, גם מבחינת ההרגשה שלי עם אנשים וגם מבחינת איך שאני רואה, אני דוחה פגישות עם אנשים ובחורות בגלל זה, פזילה זה דבר שהכי מגעיל אותי.. יש לי ביקורת עוד משהו כמו שבועיים אצל הרופא המנתח סתם לבדוק איך הראיה. אני רוצה לדבר עם הרופא המנתח על ניתוח לתיקון פזילה ומה הסיבה שזה התעורר לי ! מה הוא יכול לעשות, לתת לי הטבה לניתוח פזילה או שזה חינם ? ועוד משהו, ניתוח פזילה שני לא יסכן את העיניים ? אני ממש בחששות על זה שבמידה ואני יעשה וזה סתם דופק את העין כמה שיותר ניתוחים.. בבקשה מענה דוקטור, הוצאתי הכל מהלב ואני אשמח לתשובה מספקת, אמיתית, ומחזקת :)

06/01/2019 | 07:06 | מאת: ד"ר פרילינג רונית

שלום רב תשאל את הרופא שניתח אותך את כל השאלות אבל במידה והפזילה חזרה לא תצטרך לפנות לרופא פזילה ושם לקבל הסבר לגבי ניתוח נוסף וסיכויי הצלחה שלו ללא בדיקה לא נתן לתת מענה מדויק בהצלחה

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה