חוות דעת ודיאגנוזה נוספת

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

15/10/2018 | 14:26 | מאת: אמא מודאגת

בסוף חודש יוני, התחילו כאבים ודמעות בעין של ביתי בת ה-12 היא הוחנה עם בצקת. החלה בטיפול אינטנסיבי במגוון רחב של טיפות עיניים- סטרואידים. אנטיביוטיקה. ועוד... מאז נאמר שיש שיפור אך עדיין כואב לה. העין ממשיכה לדמוע מידיי כמה ימים. מלבד זאת סובלת מאוד בשמש. איכות החיים נפגעת ונמנעת מהרבה פעילויות מחוץ הבית ומאמץ פיזי. אשמח לקבל חוות דעת נוספת ממך. תודה

16/10/2018 | 06:59 | מאת: ד״ר פרילינג

שלום רב קשה מאד לתת אבחנה ללא בדיקה יתכן והמדובר בדלקת בעין הזו שדורשת בירור. יתכן והמנגנון הוא של חסימת דרכי דמעות ! לפי התיאור לא ברורה בדיוק האבחנה בברכה

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה