עיניים שנעות לאותו כיוון בעת צפיה בטלוויזיה

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

25/08/2018 | 14:01 | מאת: אחת

שלום בן 3 ריא בדרך כלל. בעת צפיה בטלוויזיה לא מסתכל ישר אל המסך אלא האישונים נעים לאותו כיוון, כיוון ימין, למרות כך שהוא יושב ממש במרכז והאיישונים צריכות להיות במרכז. בהתחלה היה אומר שהעיניים עייפות. ועכשיו הוא יותר מבטא את עצמו, אז אמר שהוא חייב כך בכדי לראות את כל התמונה אחרת רואה חצי. הוא דיווח שגם ללא קשר לטלוויזיה לפעמים רואה חצי פנים או חצי דברים. יש לציין שהוא עד גיל שנתיים בחצי לא נחשף לשום מסך. ומגיל שנתיים וחצי התחיל לצפות קצת לפרק זמן מוגבל של חצי שעה מקסימום ביום.. ובכך התבהרה הבעיה. אנחנו מנסים להשיג תור לרפוא עיניים ילדים כי אין מכשור מתאים אצל רופא עיניים רגיל והתור לעוד כמה חודשים. מה זה יכול להיות? והאם מצב זה הפיך? ניתן לטיפול? תודה

25/08/2018 | 18:43 | מאת: ד"ר רונית פרילינג

שלום רב לעיתים המצב יכול להיות מוסבר על רקע ליקוי בראיה ,או פזילה ולפעמים זה רק הרגל אבל ראשית יש לבדוק שהכל תקין בעינים ועל פי זה להתקדם בברכה ד"ר פרילינג

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה