משקפיים לפעוט שמשאירים סימן אדום בצידי האף

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

25/07/2018 | 23:19 | מאת: לי

לבני בן השנתיים וחצי נרשמו משקפיים. הלכנו לרשת מיוחדת לילדים. המשקפיים יושבים היטב ולא מחליקים מהאף אך לאחר שמורידים אותם נשארים למספר דקות סימנים אדומים בצידי האף. האם זה תקין? הזוג השני שלקחנו ולא משאיר סימן כזה, מחליק לו קצת למטה וצריכים לסדר.

25/07/2018 | 23:36 | מאת: ד"ר פרילינג רונית

שלום רב לדעתי המשקפים לא אמורות להשאיר סימנים רק צריך למצוא דרך שהמסגרת יושבת היטב ולא משאירה סימנים זה משהו שבחנות יסדרו בקלות בהצלחה

27/07/2018 | 22:41 | מאת: ד"ר פרילינג רונית

שלום רב סימן אדום המשמעות היא שהמסגרת לוחצת אם מחליק המשמעות שהמסגרת לא מותאמת בצורה אופטימלית.ולכן המסגרת צריכה לשבת היטב מבלי להחליק אבל גם לא ללחוץ בברכה

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה