משקפיים אצל פעוטה בת 3

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

15/07/2018 | 08:20 | מאת: הילי

היי, הבת שלי בת שלוש לה עברה סינון ראייה של טיפת חלב, נשלחנו לרופא עיניים. לאחר בדיקה של הרחבת אישונים נמצא כי בעין אחת יש לה צילינדר ומספר פלוס, מקרוב ובעין שנייה מינוס מרחק, מספרים לא כ"כ גבוהים. הרופאה המליצה על משקפיים, בעין עם הצילינדר והפלוס היא לא שמה לה מספר,רק צילינדר ואמרה שבעוד כ-4 חודשים תוסיף לה רתיעות למניעת עין עצלה. השאלה שלי היא האם זה יכול להסתדר עם הזמן או שזה אומר שהיא תצטרך כל הזמן משקפיים, והאם זה בסדר שבעין של הפלוס היא לא שמה לה מספר. תודה

18/07/2018 | 20:58 | מאת: ד"ר פרילינג רונית

שלום רב באפ המספרים לא גבוהים אזי יש מקום להעריך את הצורך במתן משקפים האם כבר ענתה על בדיקת ראיה יתכן והראיה מספיק טובה? בברכה

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה