קוצר ראייה אצל תינוק

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

27/06/2018 | 20:09 | מאת: אורי

שלום, בני בן 6.5 חודשים עבר בדיקת ראייה ואובחן עם "קוצר ראייה בעין שמאל ונטייה לקוצר ראייה בעין ימין". הרופא טוען שבעתיד יהיה זקוק למשקפיים, ושיש לעקוב. אין בעיית משקפיים במשפחה מצד שני ההורים. האם יתכן שהאבחנה תשתנה בעתיד ושעוד מוקדם לקבוע צורך במשקפיים? האם הראייה ממשיכה להתפתח גם מהיבט קוצר ראייה לאחר גיל זה?תודה מראש

29/06/2018 | 09:01 | מאת: ד"ר רונית פרילינג

שלום רב עד גיל שנה יש שינויים בתשבורת כך שיתכן ויהיו עוד שינויים.יחד עם זאת קוצר ראיה לרב אינו נעלם הייתי מציעה בדיקה עוד חצי שנה על מנת לראות את הכוון של השינוי בתשבורת בברכה ד"ר פרילינג

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה