ניתוח תפרי התאמה

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

07/04/2018 | 21:21 | מאת: מירן

שלום, כיצד המנתח יודע כמה מ"מ הוא מזיז את השריר לאחר הניתוח כשצריך להשתמש בתפר התאמה? הרי הוא עושה את זה מרחוק ובלי מכשירים קשה לי להבין שהרי בניתוח הרופא יודע במדויק כמה הוא מזיז את השריר לפי טבלה אך בתפר התאמה זה לא נראה כאילו אפשר באמת לדעת

12/04/2018 | 16:31 | מאת: ד"ר רונית פרילינג

בתפרי התאמה בודקים במצב עירות באם כל זוית הפזילה תוקנה לרחוק וקרוב באם יש צורך נעשה מתיחה או הרפייה נוספת מכיון שהפעולה דורשת שיתוף פעולה אינה מתאימה לילדים בברכה ד"ר פרילינג

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה