היפרמטרופיה ילדים הסתגלות

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

11/03/2018 | 22:39 | מאת: דקלה

שלום רונית, הבת שלי אובחנה לפני שבועיים עם היפרמטרופיה 1.00+ בשתי העיניים, הותאמו לה משקפיים ונאמר לנו שהיא צריכה להרכיב משקפיים כל היום, עברו שבועיים ועדיין יש לה כאבי ראש שהם הסיבה העיקרית שהתעקשתי שיאבחנו אותה, בנוסף היא טוענת שעם משקפיים היא רואה הרבה יותר טוב אבל עדיין צריכה להתאמץ מעט. השאלה שלי היא האם זה נורמלי? כמה זמן לוקח להתרגל למשקפיים עד שעוברים הכאבי ראש? שאר הבדיקות של העיניים יצאו תקינות והיא בת שש. תודה מראש,

12/03/2018 | 05:43 | מאת: ד"ר רונית פרילינג

שלום רב שבועיים בדרך כלל מספיקים כדי להתרגל למשקפים יתכן ויקח עוד שבוע שבועיים נוספים בכל מקרה במידה והסיבה לכאבי הראש זה הצורך במשקפים כאבי הראש יחלפו . בברכה ד"ר פרילינג

12/03/2018 | 07:57 | מאת: דקלה

תודה רבה

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה