מידע על מחלה של ילד אצלי

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

07/02/2018 | 09:40 | מאת: אתיר מחאמיד

שלום אני מורה מלמדת ילד עם לקות ראייה שנקראת cone rod destrophy הפגיעה ברשתית נשיתי לחבס באנתרנית על המחלה זו ולא מצאתי אני רוצה לעזור לילד אבל קודם רוצה לדעת מה המחלה זו ומה השלכותה ועל מה משפיעה עליו אה וגם יש לו עיוורון צבעים

07/02/2018 | 20:57 | מאת: ד"ר רונית פרילינג

שלום רב הראיה בcone rod dystrophy מאד ירודה.והעוורון צבעים שאת מתארת נובע כתוצאה מהפגיעה הקשה של המחלה כדאי להגן על העינים מאור חזק הגורם להם סנוור ע"י משקפים כהות וכן לדאוג שיהיו לילד אמצעי הגדלה כמו סרגל שמגדיל את הכתוב.או מחשב מיוחד שמדיל את התוב בהצלחה ד"ר פרילינג

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה