דלקת עניים ללא אדמומיות?

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

29/12/2017 | 22:00 | מאת: שירי

שלום, בגן של בני בן ה1.3 יש עכשיו דלקת עניים שמסתובבת בין הילדים, לפני יומיים היה נראה לי שהוא עומד לפתח גם כן דלקת בעין אז התחלתי להשתמש במגבונים לניקוי העין וטיפות ללא מרשם פעמיים ביום (בוקר וערב), אין לו אדמומיות בעין אלא רק הפרשה צהובה בבוקר, העין לא נפוחה ולא נראה שזה מחמיר.. האם בכל זאת אני צריכה לגשת לרופא לקבל טיפות אנטיביוטיות או שיעול להיות שהניסוי ממגר את התפתחות הדלקת ולא יזדקק לטיפול נוסף?

01/01/2018 | 18:55 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לא. בכל מקרה הדלקות האלו ש"מסתובבות בגן" הן ויראליות, ולא מגיבות לטיפול אנטיביוטי. דר. נוימן

01/01/2018 | 20:36 | מאת: שירי

תודה על תשובתך

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה