ראייה מטוששטת שאלה שאלה

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

31/10/2017 | 11:03 | מאת: רועי

שלום, הראייה שלי היא טובה אך אני שם לב לתופעה שאולי מצריכה מענה רפואי. כשאני מסתכל על משהו (לדוגמא ספר) אני שם לב שהראייה שלי מטושטשת ואם אני מאמץ את העין אז זה מסתדר. חשדו שיש לי פזילה אך גם אם אני עוצם עין ומסתכל בשנייה - התופעה עדיין קיימת. קשה לי להגדיר את את המאמץ, אני חושב שאני פשוט מפעיל את שרירי האקומודציה(שוב אפילו אם אני עוצם עין). השאלה היא מדוע זה קורה? האם הדבר יכול להצביע על בעייה אחרת? איני מרגיש יובש כלל

06/11/2017 | 22:01 | מאת: ד"ר דורון נוימן

גש לבדיקת עיניים מלאה כולל בדיקת תשבורת בהרחבה ייתכן שיש לך רוחק ראיה לא מתוקן או חולשת אקומודציה דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה