אישון צהוב בתמונה מופלשת

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

17/10/2017 | 21:02 | מאת: צחי

דר שלום , בתמונה שצולמה בשבוע שעבר , בתי בת ה4.5 שמרכיבה בדרך כלל משקפי ראייה . נצפתה עם אישון ימין אדום ואישון שמאל צהוב . שבוע הבא יש לי תור רגיל למעקב אצל רופאת עיניים. איזו בדיקה עלי לבקש ממנה על מנת להסיר את החשש מהגרוע מכל? תודה רבה רבה .

21/10/2017 | 00:48 | מאת: ד"ר דורון נוימן

נראה לי שכבר דיברנו בטלפון. את לא אמורה "לבקש בדיקה" מהרופאה. את צריכה להגיד מה התלונה (להראות את התמונה במקרה זה, והיא תבצע את הבדיקות המתאימות. (בדיקת קרקעית בהרחבה ותשבורת, במקרה זה) דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה