פזילה

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

25/11/2003 | 22:55 | מאת: אפי

אני סובל מפזילה בהתכנסות העיניים, לדעתי הפזילה התחילה לאחר תאונת דרכים בה נפגעתי בראש ומאז החלה.(זעזוע מוח) בעבר תפקדתי מצוין ללא בעיות וכיום הפזילה מפריעה לי לתפקד ואני מועמד לניתוח. נוירולוג בבית חולים מסביר לי למרות שאני מראה לו דוח פציעה,שזה לא הגיוני ושאם כך הדבר הייתי סובל גם מבעיות אחרות. האם נתקלת במקרים דומים בעבר. תודה

25/11/2003 | 23:05 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לאפי שלום, חבלת ראש משמעותית יכולה לגרום להחמרה של פזילה ישנה, וגם תוארו מקרים רבים של אנשים עם פזילה סמויה שלאחר חבלת ראש או אפילו whiplash "נשברו" לפזילה גלויה. יש לכך סימוכין רבים בספרות, ויש לי חולים כאלו שאני עוקב אחריהם כבר שנים. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה