Ocular Flutter מה זה

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

19/02/2017 | 18:12 | מאת: ערן

שלום דר', מה זה בקצרה Ocular Flutter ? אין כמעט מידע בגוגל, כמו כן במה זה שונה מניסטגמוס תודה רבה

23/02/2017 | 21:35 | מאת: ד"ר דורון נוימן

OF זה סוג של ריצוד עיניים, שלהבדיל מניסטגמוס שנמשך כל החיים ויכול להיות קשור לפתולוגיות עיניות שונות, הOF מופיע בחדשים הראשונים לחיים, בדרך כלל נעלם בגיל 6-12 חדשים, ולא מצביע על פתולוגיה בפציפית. דר. נוימן

24/02/2017 | 00:00 | מאת: ערן

תודה, האם זה משהו שניתן לאבחן בבדיקה כלומר אצל מומחה כמוך (בבדיקה) או שרק בדיעבד ניתן לדעת ?

24/02/2017 | 19:11 | מאת: ערן

כלומר האם ניתן לאבחן האם זה OF על פי סוג הריצוד או על פי פתולוגיה (או היעדר פתולוגיה במקרה זה) תודה.

26/02/2017 | 17:41 | מאת: ד"ר דורון נוימן

גם וגם דר קלאודיה יהלום מהדסה מיתמחת בנושא הזה, אולי תיגשו אליה לבדיקה דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה