תופעות לאחר ניתוח פזילה ילדים

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

30/01/2017 | 14:32 | מאת: עדי

שלום, בני בן 3.5 עבר ניתוח לתיקון פזילה לפני 4 ימים. מאז ניתוח מתקשה מאוד לפתוח את העיניים ויכול להישאר שעות ארוכות (כ- 10-12 שעות) רצוף עם עיניים עצומות. גם כשפותח את העיניים פותח לחריץ קטן מאוד ולא יותר מכך. האם התופעה מוכרת ורגילה? תוך כמה ימים זה אמור להשתפר והאם לחזור לבדיקה ככל שלא משתפר? תודה רבה

01/02/2017 | 21:23 | מאת: ד"ר דורון נוימן

קורה שילדים לא רוצים לפתוח עיניים לאחר ניתוח פזילה, בדרך כלל רק מספר שעות, אבל קרה לי כבר יומיים שלושה. צריך לבדוק את העיניים לראות שאין קצה תפר שמציק, שריטה בקרנית או פתולוגיה אחרת. אם הכל תקין, יפתח בסופו של דבר. אני מניח שאת מצליחה לשים את הטיפות כמו שצריך. אם לא, בקשי מהרופא שידגים לך. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה