הורדות בלייזר מהעיניים

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

13/01/2017 | 07:45 | מאת: אילנית

שלום רב אני בת 42. לפני שבועיים הורדתי אצל פלסטיקאי. פיברומות קטנות על העפעפיים עליונים ותחתונים. בערך כשמונה נגעים. זה הוסר בלייזר co2. ואלחוש באמלה. לאחר שמונה ימים החלה לי נשירת ריסים מסיבית. בעיקר מהעין שהנגע היה צמוד לריסים. האם יכול להיות קשר לפעולה? האם הריסים יצמחו שוב? אני בלחץ נוראי ולא יודעת למי לפנות אשמח לשמוע את דעתך בנושא תודה מראש

16/01/2017 | 20:53 | מאת: ד"ר דורון נוימן

הגעת לפורום מחלות עיניים בילדים. הכתובת לשאלות שלך הם אוקולופלסטיקאים, רופאי עיניים שמתמחים בפלסטיקה של העפעפיים (בין השאר). למשל דר יפתח יסעור מאיכילוב. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה