בעית ראיה עם פזילה....

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

06/01/2017 | 10:54 | מאת: טלי

שלום וברכה, בת 30 עד לא מזמן הייתי רואה מעולה, ופתאום שמתי לב שעין ימין פוזלת ושהתחלתי לראות קצת מטושטש לפעמים והראיה מרחוק השתבשה. רוב שעות היום אני מול מחשב. הלכתי לאופטיקה והם טענו שאני רואה טוב ואין צורך במשקפיים. עשיתי כמה בדיקות ומצאו לי בלט עין ואדנומה בהיפופיזה בגודל 5 מ"מ.. האם זה יכול להסביר את הפזילה ומה ניתן לעשות? יהיה אפשר לנתח?

16/01/2017 | 20:45 | מאת: ד"ר דורון נוימן

תלוי בסוג הפזילה, יש פזילות הקשורות לתהליכים כאלו, ויש שלא. הכתובת לבירור היא רופא נאורואופטלמולוג. (למשל דר חונא מתל השומר). בכל מקרה, לאחר בירור נאורו אופטלמולוגי וטיפול בתהליך המרכז אם צריך, אפשר תמיד לנתח את הפזילה. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה