עין נפוחה

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

31/10/2003 | 23:08 | מאת: מירה

יש לי תינוק בן שנה וחצי. היום בערב פתאום ראינו שיש לילד עיגול אדום על העפעף וכשעתיים לאחר מכן העין החלה להתנפח. האם זוהי שעורה? מה עושים כנגד זה וכיצד בכלל זה הגיע. אשמח לקבל תשובה במהרה לאי-מייל שלי תודה.

01/11/2003 | 17:55 | מאת: ד"ר דורון נוימן

למירה שלום, לצערי ראיתי רק כעת את השאלה, כ20שעות לאחר שהנפיחות החלה. אם הבעיה עדיין לא טופלה, ובעיקר אם העין ממש סגורה ויש לילד חום, התקשרי אלי מיד ל676644-068. תודה דר. נוימן

02/11/2003 | 21:07 | מאת: מירה

דר' ניומן, שלום! תודה רבה על התייחסותך לשאלתי. לשמחתי נפיחות העין של הילד ירדה מעצמה, אך עדיין נשארה נקודה קטנה אדומה מעל העין. והרופאת הילדים שלו אמרה אין דאגה. רציתי לשאול דבר נוסף, האם קומפרסים של תה עוזרים או מזיקים. לפי תרופות הסבתא אומרים שכן, אך שמעתי שמשרד הבריאות מוציא איסור מחשש להחמרה במצב, אשמח לשמוע ממך!

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה