צלינדר

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

29/10/2003 | 10:09 | מאת: אביטל

דר נוימן שלום רב האם צלינדר שנוצר לאחר ניתוח פזילה +3.00 לתינוק בן 10 חודשים ( המרכיב משקפיים בערך שלושה חודשים) יש סיכויים טובים להשתפר . נ.ב המשקפיים הם רק לצילנדראין רוחק/קוצר רואי. תודה מראש.

31/10/2003 | 21:37 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לאביטל שלום, כדי לתת לך תשובה מדוייקת, צריך עוד נתונים כמה זמן מאז הניתוח? איזה שרירים נותחו? מה היה הצילינדר לפני ניתוח? מה ציר הצילינדר הקודם, ומה הציר החדש? בעקרון, הצילינדר הנגרם על ידי שינוי במתח השרירים על ידי ניתוח פזילה נוטה להשתפר במהלך החדשים שלאחר הניתוח.

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה