קטרקט

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

16/09/2003 | 07:26 | מאת: yd

אני סובל מקטרקט מולד לפני כחודש נולד לנו תינוק ואנו חוששים שאף הוא עלול לסבול מקטקרט האם ניתן לבדוק אותו כבר בגיל כזה?

16/09/2003 | 07:38 | מאת: ד"ר דורון נוימן

כמובן. היה צריך לעבור בדיקת עיניים מלאה מיד בלידתו. (כנס גם ל"חיפוש" בתפריט הכחול למעלה עם הערך "קטרקט" או "ירוד") קטרקט מולד יכול בהחלט להיות תורשתי (ניתחתי לפני מספר שבועות תינוקת בת שבועיים שגם את אחותה הגדולה וגם את אביה ניתחתי בעבר בגלל קטרקט מולד). בקטרקט חד צדדי תתפתח עין עצלה המר מאד. בדיקה מלאה במיידי אצל רופא עיניים ילדים. דר. נוימן

17/09/2003 | 07:35 | מאת: יריב ד

תודה

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה