הקשר בין נחירות קשות לעייפות

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה - תמיכה

29/08/2016 | 18:17 | מאת: אורן

שלום רב, אני סובל מנחירות קשות כבר מספר שנים. אציין כי אני תמיד מתעורר עייף וחסר אנרגיה מהשינה. ללא קשר האף שלי סתום ואיני נושם כמעט מהאף. ייתכן כי העייפות נגרמת כתוצאה מהנחירות ובעיות נשימה בשינה? אם כן כיצד ניתן לפתור זאת..? ראיתי פתרון באינטרנט שנקרא סנוריפיקס. (מצורף הלינק). http://forwellness.co.il/Home/Advertorialsnorifix1?utm_source=Facebook&utm_medium=World&utm_term=NoTargetingCPC&utm_content=StopSnoringWithWorldsNewProduct+WomenTouchNose&utm_campaign=WebsiteConversions1 אני לא רוצה לבזבז סתם כסף על פתרונות שאינם עובדים, אשמח לקבל חוות דעתך מה יכול לעזור לי בנושא.

יש קשר בין נחירות ועייפות וחבל שאתה סוחב בעיה זו שנים ולא מטפל בה ביסודיות. האביזר שציינת כמו רבים אחרים אינו מהימן מספיק ועליך לבקש קודם הפניה מרופא המשפחה למעבדת שינה.רק לאחר אבחון והתייעצות עם מומחה תוכל לקבל חוות דעת מה מתאים לך.

החלטתי לתת לך פתרון זמני שלי הוא עזר. מאחר ותהליך האבחון יכול להמשך הרבה זמן הכנס ללינק שלי ; http://tamirc88.wixsite.com/tamir-anti-snoring יש שם מספר מקומות בסין בהם תוכל להזמין התקן נגד נחירות שמחירו 10-20 שח. זהו התקן שמחקה את ההתקן הדנטלי המותקן ע"י רופאי שיניים שיעילותו נגד נחירות הוכחה.

מנהל פורום הפרעות שינה - תמיכה