Cbt לטיפול בשינה לא רציפה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה - תמיכה

01/12/2017 | 12:32 | מאת: משה

האם מישהו עבר טיפול כזה? אשמח לשמוע טיפים להתנהלות נכונה לטיפול בבעיה אשר נלמדים במהלך הסשנים... לצערי אין לי את היכולת ללכת לטיפולים.

אני עברתי טיפול כזה שנמשך מספר שעות בודדות והוא ממש הציל אותי ממצב של חוסר שינה קשה ביותר שנגרם בגלל כדורים לשיכוך כאבים לאחר ניתוח שעברתי. בחלק מקופות החולים אפשר לקבל הפניה לטיפול כזה. אני ממליץ לך להיכנס לדף שלי שמתייחס לשינוי ולשיפור היגיינת השינה בכתובת : http://tamirc88.wixsite.com/tamir-anti-snoring/blank בחלקו יש שם גם התייחסות לאספקטים בטיפול הכרתי (קוגניטיבי) התנהגותי (Cognitive Behavioral Therapy, CBT).

מנהל פורום הפרעות שינה - תמיכה