נדנודי שינה כאבי בטן

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה - תמיכה

30/11/2017 | 15:41 | מאת: ב.כ

אני בחורה בת 18 ובתקופה האחרונה אני מאוד עיפה אבל לא מצליחה להירדם ועד שאני כן נרדמת אני כמה פעמיים בלילה מתעוררת .ניסיתי כדורי שינה טבעים אבל זה לא עזר. בנוסף לזה אני סובלת מהמון כאבי בטן מיד אחרי האכילה או לפעמים קצת אחרי זה. אני גם סובלת מכאבי ראש חוסר ריכוז מזה יכול להיות?

ב.כ שלום. את מציינת מספר סימפטומים שלא ברור אם הם קשורים זה עם זה. את חייבת לפנות לרופא המשפחה , כדי לברר בצורה יסודית ולעשות בדיקות רפואיות כדי לקבוע מהו המקור לבעיות אלו. לגבי בעיית השינה ייתכן ששינוי ושיפור בהרגלי השינה יוכלו לעזור לך בנושא זה. לצורך זה היכנסי לדף שלי בכתובת: http://tamirc88.wixsite.com/tamir-anti-snoring/blank

מנהל פורום הפרעות שינה - תמיכה