בעיית רירית רחם דקה

דיון מתוך פורום  טיפולי IVF - תמיכה

08/08/2020 | 12:32 | מאת: רירית רחם דקה

שלום רב ד"ר רויבורט בת 48 רווקה טיפולי פוריות תרומת ביצית + תרומת זרע יש ברשותו 2 עוברים . בשל היותי רווקה אין לי הזכות לצערי לפנות פונדקאות בעיית רירית רחם דקה ניסיתי הכל ללא הצלחה יודעת שאין מה לעשות כל כך אבל בכל זאת שואלת נואשת מה היית ממליץ ? תודה סיגלית

אני לא יודע למה התכוונת שאמרת שניסית הכל. יש פרוטוקולים שונים להכנת הרירית. כמו כן לא כתבת האם עשית היסטרוסקופיה או פיפל.

08/08/2020 | 15:09 | מאת: רירית רחם דקה

תודה על המענה עשיתי פיפל 3 פעמיים לא עזר היסטרוסקופיה עשיתי תקין עברתי גם בדיקת סונוהיסטרוסלפינגוגרפיה נמצא שיש לי אדנומיוזיס . 9 שנים בתהליך ללא תוצאות קיבלתי אין ספור הורמונים המקסימום שהרירית הגיעה 4 לא יותר אני שנה בהפסקה . מיואשת תודה

מדוע נשללה האופציה של פונדקאות?

08/08/2020 | 18:46 | מאת: רירית רחם דקה

בשל היותי רווקה מדינת ישראל לצערי שללה ממני את הזכות להיות אמא חייב שיהיה קשר ביולוגי . תרומת ביצית + תרומת זרע אין אפשרות לבצע פונדקאות לצערי הרב חסרת אונים תודה רבה

למיטב ידיעתי יש עדיין אפשרות לבצע פונדקאות בחו"ל.

מנהלי פורום טיפולי IVF - תמיכה