אחרי החזרת עוברים מוקפאים

דיון מתוך פורום  טיפולי IVF - תמיכה

23/01/2018 | 10:33 | מאת: אחלם

שלום . אני בת 29 .נשואה עם ילדה בת 5 . עברתי 3 הזרעות לא צלחו ivf 2 לא צלחו. השני היה הריון אבל missed .אני בריאה בדרך כלל. הבעיה בזרע . היום ב 23.1 עברתי החזרה של 2 מוקפאים באלישע.. מקבלת תמיכה של אסטרופים 2 מג 3 פעמים ביום. נרות אוטרוגסטן 200 מג . 800 מג ליום. ודופסטון 10 מג פעמיים ליום. האמת שהייתי אצל גינוקולוג בכפר . וסיברתי לא את כל התהליך. המליץ על אספירין 100 מג . וקליקסאן. 40 מג. קיבלתי אספירין לפני ההחזרה. הוא המליץ על המשך מדללי הדם גם אחרי. ביום השני אחרי ההחזרה לקחת אספירין . יום אחר מכן קליקסאן . אחר כך אספירין ( כאילו יום אספירין ויום קליקסאן ) . רשם לי 6 זריקות קליקסאן .לציין שעברתי בירור קרישיות יתר- תקינה . אין לי בעיית קרישיות. שאלתי האם אספירין וקליקסאן. מועילים? האם יש להם השפעה לרעה על הקליטה? האם זה מסוכן במידה ויש הריון ? האם זה משפיע עלי או על העובר ? ואם יושג הריון אפשר להפסיק קליקסאן בבת אחת? תודה רבה . וסליחה על השאלה הארוכה .

23/01/2018 | 22:05 | מאת: שרונה צפריר

הי, את שואלת שאלות חשובות, שצריך לענות עליהן רופא מומחה (אני לא רופאה). ממליצה לך לשאול את השאלות בפורום "פריון האשה והפריה חוץ גופית". ממה שאני יודעת, יש השערה שקלקסן עוזר בהשתרשות של העובר ברירית הרחם.

מנהלי פורום טיפולי IVF - תמיכה