מחלת דרוזן?

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

08/11/2016 | 06:45 | מאת: Mazal Berko

בס"ד אודה על ההסבר במה מדובר תודה. בדיקת oct עין ימין קונטור פובאלי שמור מבנה רשתית שמור אי סדירות פוטורצפטורים. rpe שמתאים לדרוזן. לא נראה נוזל תוך או תת רשתי עובי מרכזי נמדד 294 מיקרון. עין שמאל קונטור פובאלי תקין מבנה רשתית שמור פוטורצפטורים rpe שמורים. לא נראה נוזל תוך או תת רשתי. עובי מרכזי 289 מיקרון.

13/11/2016 | 11:17 | מאת: ד"ר אודי רייך

ככל הנראה ישנה התחלת ניוון המקולה הקשורה בגיל. אך אין להסתמך על בדיקת הOCT יש לבצע בדיקה אצל רופא עם הרחבת אישונים בכדי לראות את הרשתית עצמה.

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים