שפעת עיניים - מה זה כמה זמן לוקח

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

08/09/2016 | 10:20 | מאת: דפנה

בוקר טוב, מיום שבת אני עם דלקת עיניים (הרופא מכנה כשפעת עיניים) עברו חמישה ימים עם טיפול של טיפות ומשחה הכוללים סטרואידים אך אין שיפור במצב. העיניים כואבות נפוחות ואדומות. שמעתי שמצב זה יכול לימשך גם שבועות. האם ישנו טיפול נוסף היכול לעזור? כמה זמן ממוצע לוקח לזה לעבור?

18/09/2016 | 12:38 | מאת: ד"ר אודי רייך

לרוב עד שבועיים. במקרים חריגים יותר מכך. מערכת החיסון מעבירה את הדלקת ניתן לקבל טיפות להקלה על התסמינים אך הם אינם מרפאים, אלא אם מדובר בדלקת חיידקית אז ישנו טיפול יעיל. כדאי לפנות לרופא מומחה, ניתן לקבל הפניה למרפאות עיניים בילינסון להערכה.

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים