סינדרום וייל מרקצני

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

12/08/2016 | 12:41 | מאת: עדן

בת 24 אחרי ניתוח לייזר לתיקון הראייה לפני 5 שנים ,בטחפול רופא עיניים יש חשד לוייל מרקצני בייעוץ גנטי שלח אותי לבדיקות והסביר מזה אומר -רציתי לדעת אם יש לזה טיפול ומה הטיפול .?,שאלה נוספת יש לי כאבים חזקים בעיניים כאבים שבאים בפתאומיות גם שאני עוצמת את העין כאב פנימי הייתי בבדיקה במרפאת קרנית והוא הפנה אותי לצילומים ובדיקת גלאוקומה ,מה ניתן לעשות שיש לי את הכאב כי להקל עליו ,מרגישה שהכאבים באים בפתאומיות ולוקח להם מספר דקות עד שהם חולפים-יש לי הרבה זמן את הכאבים אבל בזמן האחרון הכאבים בתדירות יותר גבוה ויותר זמן

14/08/2016 | 00:02 | מאת: ד"ר אודי רייך

עד כמה שיגוע לי אין קשר בין התלונות לתסמונת. גם הכאבים אןתם את מתארת אינם קשורים לגלאוקומה שנבדקת. אני מצליץ שתופני למרפאותנו לאור מורכבות התלונות להערכת הגלאוקומה הקטרקט ו ככל הנראה היובש הגורמים לתלונותייך

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים