בלפרטיס-דלקת עפעפיים

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

11/08/2016 | 17:48 | מאת: הדר

שלום רב, אני עובדת עצות, אני עם דלקת עפעפיים כבר מעל 9 חודשים בערך. הייתי אצל הרבה רופאים נתנו לי מישכות עיניים, לצערי שלא עוזרות. לאחרונה הייתי אצל מומחה לעפעפיים שנתן לי אנטיביוטיקה למשך חודשיים חצי כדור ליום. אני כבר חודש וחצי לוקחת ואין שיפור לצערי. האם הדלקת הזו היא לכל החיים ? בנוסף אני רוצה לציין שאני מנגבת את העיניים במגבונים של דר פישר פעמיים ביום בוקר ולילה. מה אפשר לעשות בנוסף? באופן טבעי? הדלקת גם עברה לי לעפעף התחתון, איך אפשר לנקות אותו?

13/08/2016 | 23:14 | מאת: ד"ר אודי רייך

אגן נשמע שהודרכת לטיפולים לדלקת עפעפיים. לצערי קשה לגון על הכתב בבעיה מבלי להבדק. ייתכן ויש מקום גם להעריך את מצב דרכי הדמעות שלך. אני ממליץ לםנות.לכל אחד מהמוחים שלמרכז רבין לאוקולופלסטירה לבדיקה מקיפה. בברכה ד"ר אהוד רייך

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים