לחץ תוך עיני טיפות זיילט

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

12/07/2016 | 23:03 | מאת: יוני

היי, אני אחרי שימוש של זיילט למשך של 6 שבועות 3 שבועות פעמיים ביום ו3 שבועות פעם אחת ביום. טיפול זה הומלץ לי על ידי הרופא לטיפול בבלפריטיס. כרגע הייתי בבדיקה אצל רופא עיניים אחר, לאחר הטיפול שכן הוא לא ממש עזר, והוא אמר לי שמסוכן לקחת זיילט לתקופה כה ממושכת . אמנם הוא בדק לי את הלחץ התוך עיני, והוא יצא תקין, אך האם אני צפוי לסבול מתופעות לוואי של לחץ תוך עיני/קטרקט או תופעות אחרות בטווח הארוך? אני בן 26 אגב. תודה מראש יוני

לקריאה נוספת והעמקה

נכון שסטרואידים מעלים לחץ וכו' אך לא נטלת את הטיפול זמן ארוך מדי הלחץ כעת תקין ואין לך קטרקט. הטיפול חייב להעשות תחת השגחה צמודה של רופא עיניים

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים