הריון בגיל 43 וקוצר ראייה כבד

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

31/05/2016 | 18:48 | מאת: בת שבע

אני אמא לשני בוגרים בני 21 ו19כמו כן הלידות היו תקינות וטבעיות אבל היום הקוצר ראייה גדל מאד ואני מאד מטלבטת עם ההריון הזה כי עברתי הפרדות רשתית בעין ימין בגיל 14 ולא מזמן עשיתי קטארטבעין שמאל כמו כן יש לי עין אחת כי בעין ימין אני רואה רק 2 מטר והמס המשקפיים הוא 14 האם גדאי להמשיך או הסיכון להתעוור גדול מאד אנא עזרו לי

01/06/2016 | 10:52 | מאת: ד"ר אודי רייך

מאחר ועברת ניתוחי רשתית אני ממליץ כי תפני למומחה רשתית לבדיקה מלאה בהרחבת אישונים על מנת להבין טוב יותר את מצבך ולדון בסיכונים. את מוזמנת לבקש מרופא העיניים שלך הפניה למרפאת הרשתית אצלנו.

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים