ניתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

30/12/2015 | 20:35 | מאת: ורדה

שלום ד"ר בעלי קבל המלצה לעשות ניתוח קטרקט. יש המלצה לניתוח רגיל או לניתוח לייזר. בקריאה באינטרנט הלייזר טוב לניתוח קטרקט משני. מה בכל זאת ההמלצה? ניתוח רגיל או לייזר. מחכה לשמוע ממך. ורדה

לקריאה נוספת והעמקה

קטרקט משני מתרחש אצל מיעוט המטופלים לאחר ניתוח קטרקט. והטיפול עבורו הוא בלייזר. אין לבלבל זאת עם שימוש בלייזר מסוג אחר לניתוח קטרקט. בימים אלו החייזר עדיין אינו מעניק ייתרון משמעותי על ניתוח רגיל.

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים