שק דמעות

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

28/10/2015 | 20:02 | מאת: ננ

לאמי חסימה בשק דמעות. הרופא המליץ לבצע ניתוח ארוך בהדרמה מלאה דרך האף. או ניתוח קצר ההרדמה מקומית בו כורתים את שק הדמעות. הרופא המליץ ללכת על האופציה הקלה. הכריתה . אך.. אני לא מוצאת שום מידע על כריתת שק דמעות. איך אוכל לקבל החלטה? אפשר לקבל הסבר על האופציות? והאם יש בעיה לעשות את הניתוח הארוךבגילמבוגר.

29/10/2015 | 07:59 | מאת: ד"ר אודי רייך

עליה להבדק אצל מומחה לאוקולופלסטיקה. כריתת שק הדמעות היא אופציה השמורה למטופלים שמסוכן להרדים אותם. הניתוח לא יפתור את הדמעת אלא ימנע זיהומים בעציד. אם היא יכולה לעבור ניתוח בהרדמה כללית אז הניתוח לפתיחת דרכי הדמעות מאוד יעיל ונחשב לבטוח. אתם מוזמנים לבקש הפניה למרפאת האוקולופלסטיקה במרכז רבין להבדק במחלקתנו בנושא זה.

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים