ערפל בעיניים ללא כאבים

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

11/01/2024 | 09:38 | מאת: הילה

לאחרונה התחיל להיות לי כמו ערפל בעיניים בשתי העיניים זה בא והולך. זה לא תמיד בשתיהן זה יכול להיות גם רק בעין אחת ואחרי כמה סמן גם בשנייה. כשאני ממצמצת או נוגעת בעין זה מסתדר . אני מציינת שאני בת 35 מרכיבה משקפיים מגיל 6 , עם צילינדר בעין שמאל. ללא עבר של דלקות או בעיות אחרות בעיניים ומעולם לא הנחתי עדשות בעיניים. מה זה יכול להיות? ומה עליי לעשות? האם זה מצב מסוכן ?

יכול להיות הרבה דברים, צריך להבדק על ידי רופא עיניים מומחה בשביל לאבחן ותטפל בבעיה. רפואה שלמה ד"ר איתי גבאי מנהל מרפאות העיניים בית חולים בלינסון מרכז רפואי רבין

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים