שימוש במקסיטרול

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

28/12/2023 | 14:48 | מאת: אורח

שלום, קיבלתי משחת מקסיטרול לטיפול בכלזיון. רופא העיניים אמר שצריך למרוח את המשחה באופן פנימי על ידי יצירת כיס בעפעף, אך הרופא משפחה אמר לי למרוח חיצונית על הנגע עצמו. האם אפשרות למרוח חיצונית יעילה ובטוחה? וכמה פעמים ביום יש למרוח את המשחה ולכמה זמן? תודה

אפשר למרוח חיצונית ואפשר לשים מעט משחה בכיס העפעף התחתון כך זה נמרח לבד גם מהצד הפנימי. לרוב משתמשים שלוש פעמים ביום עד 10-14 ימים על פי הנחיית הרופא המטפל. בברכה, ד"ר איתי גבאי מומחה ברפואת עיניים ומנתח מנהל מרפאות העיניים מרכז רפואי רבין

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים