עייניים מתעייפות מהר, "ערפל" בעיניים ודמעות

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

30/08/2023 | 16:59 | מאת: יוסף

אני משתמש במחשב בערך 12 שעות ביממה בממוצע. בבוקר עוד איכשהו אני מסוגל לעבוד אבל אחרי הצהריים העיניים שלו מתעייפות, הן דומעות הרבה, בעיקר הימנית, ואני רואה "דוק" שמכסה את העיניים ומפריע לי לקרוא ולעבוד. אני מרכיב משקפיים במספר נמוך לקריאה בלבד, זה לא עוזר. מה יכולה להיות הבעיה ואיך לפתור אותה?

ייתכן שמדובר ביובש נסה להשתמש בתחליפי דמעות ללא חומר משמר ולעשות הפסקות יזומות בזמן העבודה. במידה וללא הטבה אנא פנה לבדיקת רופא עיניים

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים