טיפות להרחבת אישונים בבדיקה

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

16/08/2023 | 18:23 | מאת: הדר

ביצעתי בעבר בדיקה ע"י שימוש בטיפות להרחבת אישונים, אלא שהרופאה אמרה שזה לא השפיע עלי והטיפות לא הצליחו להרחיב את האישונים כפי שהיה צריך לקרות. אם בעתיד אצטרך שוב, יש אפשרות למשהו אחר שיעבוד? יכול להיות עם זה בעייה שזה לא עובד אצלי? תודה רבה

ישנם אנשים שמגיבים פחות לטיפול להרחבת אישונים מסיבות שונות - בעיות מולדות, טראומה, מחלות, הדבקויות או מצבים רפואיים הגורמים לתגובה מועטת יותר להרחבה. ישנן טיפות בעלות עוצמה גדולה יותר (אך לעיתים גם תופעות לוואי). לעיתים יש צורך בשימוש באולטראסאונד או בכרורגיה על מנת לאבחן או להרחיב את האישון.

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים