יובש בעיניים שנמשך כבר מעל חודש

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

18/07/2023 | 21:27 | מאת: מודאג ביותר

שלום רב אני בן 40 סובל מקוצר ראיה גבוה (מינוס 20), ומהפרדות זגוגית בשתי העיניים וכבר הרבה שנים סובל מיובש בעיניים שהולך וחוזר. לפני כחודש יצאתי למסיבה ובהסחפות זרמתי עם חברים והתנסיתי בסם הנקרא דוקטור. כמה ימים לאחר המסיבה (3 ימים) התחלתי לסבול מטשטוש בראיה והרופא אבחן אצלי יובש בעיניים, מאז אני סובל מיובש וצמוד לטיפות. הרופא הסביר שהיובש נובע מהחום בתקופת הקיץ, המזגנים וכן מהעובדה שאני עובד כ 7 שעות ביום מול מסך מחשב בצורה רציפה. אני מאוד רוצה להתייעץ לגבי הניסיון שהיה לי בסם והאם יכול להיות שיש קשר בין הדברים אבל מרגיש נבוך / חושש לשאול את הרופא. האם יכול להיות שכתוצאה מהשימוש הזה נגרם נזק שגרם ליובש או שאכן מדובר בצירוף מקרים עקב מזג האוויר והגיל ואין קשר בין הדברים?

למיטב ידיעתי הסם אותו אתה מתאר פועל במנגנון של סמי מרץ אמפטמינים הגורמים להרחבת אישונים ויובש עיני.

01/08/2023 | 15:46 | מאת: מחדד שאלה

השאלה האם אחרי השימוש בסם יש מצב ליובש שנמשך כבר כחודשיים? לא עשיתי יותר שימוש בסם בכל התקופה

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים