קפיצות עפעף.

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

21/04/2023 | 10:57 | מאת: לי

היי , אני בת 29 בריאה בדרכ עם שני ילדים קטנים ובתחילת הריון נוסף. קרוב לחצי שנה יש לי קפיצות בעפעף שמאל כמעט כל יום יש ימים שיש הפוגה קלה. לעיתים נדירות קורה בימין. הייתי אצל רופא עיניים שאיבחן ע״י Oct ו-us דרוזן. מעבר לכך ביצעתי לפני חודשיים mri מוח אוזניים בגלל טינטון פועם שקורה מידי פעם גם כן בצד שמאל- שהראה מוקד זעיר בלתי ספציפי בflair בצנטרום סמי אובלי צד שמאל. נוירולוג טען שזה חסר חשיבות והכל תקין-ושאין קשר לקפיצות העין או לטינטון הפועם. באופן כללי סובלת ממתח נפשי ממושך וחרדות מאז שאימי נפטרה לפני כ5 שנים ולא מטופלת. האם תופעה זו של הקפיצות יכולה להעיד על משהו מסוכן? מחלה ניוונית? בעיה עצבית מסוכנת כלשהי? ממש חוששת ודואגת במיוחד כאמא לילדים קטנים…תודה!

לרוב אין צורך בבירור נוסף. מכיוון שאת נמצאת בבירור נוירולוגי דברי עם הרופא/ה שלך ועדכני אותם במצבך

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים