שאלה בעניין מקרן....

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

16/03/2023 | 19:51 | מאת: מיקי

שלום וברכה רציתי לדעת אם אור של מקרן בכיתה מזיק לעיניים ? כתור מורה אני צריך לרשום המון על הלוח בזמן שהמקרן מוקרן על הלוח. ובמהלך הכתיבה אני גם מטה את הראש מול התלמידים מה שגורם לי לקבל את כל האור של המקרן לפנים. יש לציין שלא מדובר על שניות או דקות. אלא על שעות כל יום . ובמהלך כל השבוע כולו. במידה וזה עלול להזיק, האם יש אמצעי הגנה? כמו משקפים או משהו אחר? תודה מראש

01/04/2023 | 23:46 | מאת: מיקי

חשוב לציין שהמקרן מותקן על התקרה..

שלום רב חשיפה לאור חזק וישיר ממקרן עשויה להיות מזיקה לעין ממליץ להתייעץ עם?רופא תעסוקתי ולהתאים את סביבת העבודה למזעןר חשיפה

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים