טיפול לייזר לקלאוקומה ואחר כך לייזר להרחקת משקפיים

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

27/02/2023 | 11:43 | מאת: אילי

לפני 11 שנה עברתי לייזר להסרת משקפיים שמאל לרחוק וימין לקרוב. עם הזמן הראייה נחלשה שמאל לרחוק ובעין ימין לקרוב עברתי קטרקט שלא שיפר במאומה את הראייה במעקב אצל רופא עיניים מומחה לגלקומה עלי לעבור לייזר לטיפול האם אחרי או לפני אני יכולה לעבור שוב לייזר לתיקון הראייה בעין שמאל לרחוק. תודה

לייזר לטיפול לגלאוקומה איננו דומה לליזר להסרת משקפיים. במידה ואכן יש גלאוקומה ממליץ להתייעץ עם הרופא המטפל לפני ביצוע פעולות כרורגיות הקשורות לעינים

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים