בעיה באישון ב2 העיניים מה עושים בדיקה ראיה אצל אופטומטריסט זה מתאים

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

19/02/2023 | 18:59 | מאת: גולדי

שלום וברכה ערב טוב ראו ב2 בדיקות בעיה באישון העין כשבעבר התחיל להיות לי אישון צר באיזה התמחות מדובר האם נוירואופתלמולוגיה בשיבא כתבו: אישון עגול ומגיב rapd בעין שמאל עין ימין תקין בדיסקה ב2 העיניים קעור 0.4 חיוורון טמפורלי קל, גבול חד בבילינסון כתבו עין ימין אישון 2 העיניים נקודה והכל תקינה .. ברשתית בעין שמאל בבילינסון כתבו בזגוגיתsuperior nasal peripheral mild vitreous traction ברשתית בעין שמאל דיסקה גבול ברור ותקין קעור 0.4 משיכה עדינה נאנזאלית עליונה. מה אני צריכה לעשות האם זה יכול להגיע מי תרופות שאני לוקחת יום יום??? תודה רבה

שלום רב מציע להתייעץ עם הרופא המטפל , נשמע שאת במעקב אצל נוירואופטלמולוג מומחה. בברכה,

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים