נבוס בעפעף העליון לא רוצים להסיר לי את זה מה אני צריכה לעשות??

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

07/12/2022 | 21:13 | מאת: גולדי

שלום וברכה ערב טוב רופא עור אבחן אותי היום עם נגע עור בעפעף העליון שקוראים לזה נבוס פיגנמטי בעור בעפעף העליון האם צריך טיפול אני לוקחת כל יום משחה וזה לא עובר ואם זה כבר כן עובר זה בא וחוזר מדובר בעפעף בעין שמאל אשמח למענה תודה רבה ויום טוב אני לחוצה בגלל התור שלי לרופא עיניים זה רק ביום ראשון הבא אני מאוד מקווה שזה יעבור אבל לא נראה לי מה אני צריכה לעשות עד אז הרופא שלח אותי למרפאת כירורגיה פלסטית להוריד את זה עם לייזר האם זה נשמע טוב??? לוברבום גולדה פרידא אבחון הנגע: PIGMENTED NEVUS נגע בפ נים ליד גבה שמאל מתאיצה ל NEVUS DERMAL

שלום רב, ממליץ להתייעץ עם הרופא המטפל / רופא העור שאבחן את הבעיה - לרוב הם גם ימליצו על טיפול מתאים. בהצלחה

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים