החמרה מהירה בקוצר ראייה בגיל 60

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

30/10/2022 | 06:08 | מאת: חני

שלום רב אני בת 60 ובשנתיים , עם רוצר ראייה מגיל צעיר. בשנתיים אחרונות החלפתי פעמיים משקפיים בגלל החמרה בקוצר ראיה. בפעם אחרונה עברתי ממינוס 8 למינוס 10 בעין ימין וממינוס 10 למינוס 12 בעין שמאל. אני מודאגת מההידרדרות. רופא עיניים בדק אותי ולא רואה שום דבר חריג בעיניים חות מקצת קטרקט שדווקא לא החמירה בשנה אחרונה. מה יכולה להיות הסיבה להחמרה כזאת בקוצר ראייה בגילי? האם יש סיבה לדאגה?

שלום רב לעיתים התקדמות הקטרקט עשויה להיות הגורם לשינוי בגודל המיופיה. ממליץ להיות במעקב מסודר אצל רופא העיניים שלך

08/11/2022 | 19:41 | מאת: חני

תודה על המענה. אבל כפי שכתבתי אין התקדמות בקטרקט . וכן הייתי בביקור אצל רופא עיניים שלא ראה בעיה חריגה בעין

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים